top of page

Ons verhaal 

Marsjandies

Uw cocktail, mocktail & drankenpartner, maar hoe begon dat juist?

Het Marsjandies-verhaal begon officieel in oktober 2018, maar de droom van een eigen cocktailtruck koesterden we al enkele jaren. In datzelfde jaar kregen we de kans om de cocktail- en drankencatering te verzorgen op een bedrijfsfeest, en zo ging alles in een stroomversnelling. Na een zoektocht naar een geschikte truck kwamen we bij de naam Marsjandies, afgeleid van het Waaslands dialect voor 'koopwaar'.
Marsjandies was geboren!

Het eerste jaar was een aaneenschakeling van events, feesten en kerstmarkten. In maart 2020 bracht de wereldwijde situatie echter een abrupt einde aan evenementen. Maar stilzitten was geen optie. We lanceerden onze cocktailboxen onder het motto 'Delivered by Marsjandies, mixed by yourself!'.

 

In 2022 herleefden de evenementen, en de aanvragen stroomden binnen. Na een druk jaar maakte Michaël in september 2023 de sprong naar fulltime cocktailshaker. Met enthousiasme en ambitie streeft hij ernaar Marsjandies verder te laten groeien. 

2024 belooft een nieuw hoofdstuk in ons avontuur te worden.

 

To be continued...

Marsjandies x Brouwerij Verhofstede

Het cocktailavontuur van Marsjandies gaat hand in hand met de producten van Brouwerij Verhofstede.

Sinds de start in 2018 vormen de sterke dranken van Brouwerij Verhofstede de basis van de cocktails bij Marsjandies.

'Is Marsjandies hetzelfde bedrijf als Brouwerij Verhofstede?', krijgen we wel eens de vraag. Wel, we leggen het uit. 

Het familiebedrijf, Brouwerij Verhofstede, uit Nieuwkerken-Waas, produceert verschillende ambachtelijk likeuren en sterke dranken. Al sinds hun start in 1885 staan ze bekend om hun pure ambacht, met veel aandacht voor vakmanschap, kwaliteit en de natuur. Waarden die nog steeds hun uitgangspunt zijn. 

 

Het is Michaëls' grootvader die in de jaren '60 de productie van de sterke dranken in gang duwt. Gezien deze familiale link en de appreciatie voor het lokale en kwalitatieve kon een samenwerking niet uitblijven. 

 

Weliswaar onafhankelijk van elkaar, maar in nauwe samenwerking, versterken we elkaar op verschillende vlakken. 

mojito.jpg

Onze missie

Bij Marsjandies hebben we als doel de evenementen van onze klanten naar een hoger niveau te tillen. Door kwalitatieve en hoogwaardige cocktail-, mocktail- en drankencatering aan te bieden op maat van de wensen van de klant creëren we onvergetelijke momenten en ontzorgen we de klant. Met passie en toewijding streven we naar het creëren van unieke drankervaringen die de zintuigen prikkelen en een blijvende indruk achterlaten.

Onze visie

Onze visie bij Marsjandies is het vormgeven van een nieuwe standaard in cocktail- en drankencatering.
Af en toe eens afstappen van de klassieke dranken in cocktails, maar mensen verrassen met lokale, ambachtelijke producten en originele, unieke combinaties.

We willen dé partner zijn voor cocktail- en drankencatering op evenementen, waar klanten vertrouwen op ons expertise en weten dat kwalitatieve dranken, verse sappen, siropen en premium mixers kenmerkend zijn voor ons aanbod.

 

Door volledig op maat te werken, de klanten te ontzorgen en in de watten te leggen, willen we een blijvende herinnering creëren bij elk evenement dat we bedienen.

GRAPE AND TONIC_MARSJANDIES_COCKTAILS_Mocktails_Cocktailbar_Cocktailtruck.jpg
bottom of page